Skip to main content

Хто ми?

ВАТ взяла на себе зобов’язання захищати персональні дані кандидатів на наші вакансії і користувачів цього Сайту з підбору персоналу (надалі – «Сайт»). Ми забезпечуватимемо, щоб інформація, яку ви надаєте нам через цей Сайт, використовувалася виключно для цілей, визначених у цьому Повідомленні про порядок використання персональних даних. Ми прагнемо діяти відповідально і чесно у всіх питаннях, що стосуються захисту ваших прав і свобод.

Для цілей цього Повідомлення про порядок використання персональних даних і чинного законодавства про захист даних (включаючи, зокрема, Загальний регламент про захист даних (Регламент (ЄС) 2016/679) (надалі – «Регламент»), первинним володільцем персональних даних і компанією, відповідальною за ваші персональні дані, які ви вводите на цьому Сайті (наприклад, ім’я, адреса електронної пошти, дані про професійний досвід), є компанія «Бритіш-Американ Тобакко (Холдінз) Лімітед» [British-American Tobacco (Holdings) Limited]BAT», «нас» або «ми»).

В момент відгуку на певну вакансію на цьому Сайті ваші персональні дані буде передано компанії групи «ВАТ», яку вказано у вимогах до такої вакансії. Цей «вторинний» володілець даних нестиме відповідальність як за всю вашу інформацію, надану вами до моменту вашого відгуку (тобто на цьому Сайті), так і за всю іншу інформацію, яку ви подаєте в подальшому у зв’язку з таким відгуком. На цьому етапі вам буде надано додаткове Повідомлення про порядок використання персональних даних (якщо це вимагається згідно з місцевим законодавством) з інформацією про те, як ваші персональні дані будуть використовуватися компанією групи «ВАТ», на вакансію якої ви відгукнулися.

Це Повідомлення про порядок використання персональних даних пояснює, що ми робимо з вашими персональними даними у контексті діяльності ВАТ з підбору персоналу з використанням цього Сайту і до моменту направлення вами відгуку на вакансію у конкретній компанії групи «ВАТ».

Якщо ви надсилаєте відгук на вакансію у таких компаніях (див. поданий нижче перелік), це Повідомлення про порядок використання персональних даних застосовується до всієї обробки ваших персональних даних в рамках процесу відгуку на вакансію у визначених випадках (для зручності посилання на ці компанії ми використовуємо скорочене найменування – «Центральні компанії»). Якщо ви не знаєте напевне, на адресу якої Центральної компанії необхідно направити відгук, звертайтеся, будь ласка, до нас.

  • British-American Tobacco (Holdings) Limited
  • Nicoventures Trading Limited
  • Nicovations Limited
  • B.A.T. (U.K. Export) Limited
  • Nicoventures Holdings Limited
  • British American Tobacco (Investments) Limited
  • BATMark Limited
  • BATLaw Limited
  • British American Tobacco Western Europe
  • Commercial Trading Limited
  • British American Tobacco Global Travel Retail Limited
  • British American Tobacco AIT Limited
  • British American Tobacco UK Limited
  • British American Tobacco (Corby) Limited
  • British American Shared Services (GSD) Limited

Це Повідомлення про порядок використання персональних даних інформує вас про те, як ми збираємо, використовуємо і обробляємо ваші персональні дані, а також як ми виконуємо наші встановлені законом зобов’язання перед вами у зв'язку з зазначеним вище. Недоторканість вашого приватного життя є важливою для нас, і ми прагнемо захищати та охороняти ваші права.

ЗМІСТ

  1. Яку інформацію ми збираємо про вас і як ми використовуємо вашу інформацію?
  2. Де ми беремо інформацію про вас, яку ми використовуємо?
  3. Де ми беремо інформацію про вас, яку ми використовуємо?
  4. Як довго ми зберігаємо вашу інформацію?
  5. Як ми забезпечуємо безпеку вашої інформації у нас?
  6. Які права маєте ви відповідно до законодавства про захист даних?
  7. Автоматизоване прийняття рішень
  8. Як ви можете зв'язатися з нами?
  9. Зміни до цього Повідомлення про порядок використання персональних даних

1.Яку інформацію ми збираємо про вас і як ми використовуємо вашу інформацію?

Будь ласка, ознайомтеся з поданою нижче таблицею, у якій зазначено, яку персональну інформацію про вас ми зберігаємо, причини використання нами такої інформації, а також норми законодавства, які дозволяють нам робити це.

З якою метою ми використовуємо вашу інформацію?

Ми використовуємо вашу інформацію про вас для того, щоб ми могли відповісти на будь-які запити і зв’язатися з вами, якщо ви попросите нас зробити це, з метою зберігання ваших даних (та їхнього оновлення у разі необхідності) у нашій базі даних, щоб надати вам можливість направляти ваше резюме на вакансії загалом, дозволити вам направляти відгуки на окремі вакансії, щоб ми могли зв’язатися з вами у зв’язку з появою нових вакансій або відповісти на будь-який запит, на який ви просите нас надати відповідь, або у зв’язку з будь-яким опитуванням, яке ми проводимо для статистичних цілей, щоб ми могли здійснювати адміністрування нашого вебсайту з метою проведення внутрішніх операцій, включаючи виявлення та усунення несправностей, аналізу даних, тестувань, статистичних досліджень і опитувань, а також для забезпечення ефективного функціонування програмного забезпечення та ІТ-послуг, надання яких ми забезпечуємо (включаючи аварійне відновлення даних). Ми також можемо переглядати ваше резюме, перш ніж розглядати ваш відгук для наступних етапів відбору.

Типи інформації, яку ми збираємо про вас.

  • ім'я;
  • адреса вашої електронної пошти і ваші контактні дані;
  • країна/місто вашого проживання;
  • інформація про вашу професійну кваліфікацію;
  • інформація про освіту;
  • записи, зроблені під час співбесіди, і результати будь-якого оцінювання;
  • зображення і записи будь-яких відео-інтерв’ю (у відповідних випадках);
  • відомості про попередні місця роботи, рід занять/професію.
  • додаткова інформація, якою ви вирішите поділитися з нами.

На яких законних підставах ми використовуємо вашу персональну інформацію у такий спосіб?

Нам дозволено використовувати ваші персональні дані у випадках, коли це в наших інтересах, але ці інтереси не можуть переважати будь-яку шкоду, якої може бути завдано вам.

Ми вважаємо, що використання нами ваших персональних даних відповідає кільком нашим законним інтересам, які полягають, зокрема, у тому, щоб:

  • виявляти і приймати на роботу талановитих працівників, що володіють відповідними навичками і досвідом;
  • забезпечити застосування нами ефективного процесу підбору персоналу для залучення відповідних талановитих працівників до нашої організації;
  • надати кандидатам легкий і простий спосіб відгукуватися на вакансії ВАТ;
  • допомогти нам краще розуміти потреби відвідувачів Сайту і надавати їм більше відповідної інформації та послуг;
  • забезпечити безперебійну роботу нашого Сайту, що допомагає нам гарантувати безпеку наших систем і попереджати несанкціонований доступ або кібер-атаки; та

З якою метою ми використовуємо вашу інформацію?

Щоб надсилати вам електронною поштою повідомлення про вакансії та інформацію про вакансії, що можуть вас зацікавити (якщо ви підписалися на отримання таких повідомлень під час реєстрації). На ваше прохання (наприклад, якщо ви відгукнулися на вакансію) ми також можемо передавати ваші персональні дані іншим компаніям групи «ВАТ» в різних країнах світу для цілей підбору персоналу.

Типи інформації, яку ми збираємо про вас.

  • Ім’я; та
  • адреса вашої електронної пошти/ваші контактні дані.

На яких законних підставах ми використовуємо вашу персональну інформацію у такий спосіб?

Ви надали свою згоду на здійснення нами таких дій під час реєстрації на нашому сайті.

Якщо ви відгукнулися на вакансію в одній з Центральних компаній, на вас також поширюються такі правила:

З якою метою ми використовуємо вашу інформацію?

Ми будемо використовувати ваші персональні дані для оцінки відповідності вашої кваліфікації певній посаді або виконанню певного завдання, для перевірки отриманої нами інформації, використовуючи сторонні ресурси (наприклад, психометричні оцінки або перевірки кваліфікації) або за допомогою інформаційних запитів (таких як рекомендації, кваліфікаційні вимоги і, можливо, довідки про несудимість у випадках, коли це доречно і не порушує вимоги місцевого законодавства), та (якщо це буде необхідно у зв’язку з вашим відгуком на вакансію) для збереження певних даних, пов’язаних із фінансуванням витрат на оформлення візи Рівня 2 для особи, яка не є громадянином ЄЕП громадянина, що є обов’язковою вимогою згідно з приписами місцевого законодавства Великої Британії.

Типи інформації, яку ми збираємо про вас.

  • ім'я;
  • адреса вашої електронної пошти і ваші контактні дані;
  • країна/місто вашого проживання;
  • інформація про вашу професійну кваліфікацію;
  • інформація про освіту;
  • відомості про попередні місця роботи, рід занять/професію;
  • інформація, включена до вашого відгуку на вакансію, наприклад, рекомендації / імена осіб, які можуть надати рекомендації; та
  • будь-яка інформація, яку ви включили до вашого відгуку на певну вакансію.

На яких законних підставах ми використовуємо вашу персональну інформацію у такий спосіб?

Реалізація наших законних інтересів. Наприклад, нашим законним, комерційним інтересам відповідає бути спроможними проаналізувати ваші дані як кандидата щоб з’ясувати, чи відповідаєте ви відповідній вакансії.

У нас може виникнути необхідність у використанні вашої інформації для виконання нами встановленого законом обов’язку, що поширюється на нас у певній юрисдикції, наприклад, обов’язку щодо встановлення особи з метою з’ясування наявності у вас дозволу на роботу.

2. Де ми беремо інформацію про вас, яку ми використовуємо?

Інформація про вас, яку ми збираємо, ґрунтується на інформації, яку ви передаєте нам, зокрема:

  • під час реєстрації на цьому Сайті (наприклад, коли ви реєструєтесь, щоб стати зареєстрованим користувачем);
  • коли ви звертаєтесь до нас з власної ініціативи, як правило, телефоном, електронною поштою або через соціальні мережі, та/або коли ми звертаємось до вас телефоном або електронною поштою, під час такої комунікації ви можете надавати нам інформацію.

Ми також збираємо іншу інформацію з інших джерел.

  • Якщо ви відгукуєтеся на вакансію або надсилаєте інформацію через Facebook або подібні соціальні мережі, ми імпортуємо необхідну інформацію з вашого облікового запису у соціальній мережі і включаємо її до вашого профілю. Це Повідомлення про порядок використання персональних даних стосується тільки цього Сайту. Щоб дізнатися про те, яким чином ваші персональні дані використовуються та обробляються Сайтом соціальної мережі, який ви використали для направлення вашої інформації, ознайомтеся, будь ласка, з Повідомленням про порядок використання персональних даних на сайті такої соціальної мережі.
  • Ми також збираємо ваші персональні дані коли ви відвідуєте Сайт, наприклад, технічну інформацію, включаючи ІР-адресу, яка використовується для підключення вашого комп’ютера до мережі Інтернет, тип і версію браузера, часовий пояс, типи і версії модулів браузера, що підключаються, операційну систему і платформу. Ми використовуємо цю інформацію для статистичної звітності і не розкриваємо імена осіб, яких вона стосується.
  • Якщо ви відгукуєтесь на вакансію у Центральній компанії, після отримання вашого відгуку ми можемо збирати додаткову інформацію про вас з інших джерел, які, як правило, включають третіх осіб. Наприклад, ми можемо отримати інформацію про вас від тих організацій, до яких ви просили нас звернутися, щоб отримати рекомендації про вас, наприклад, від вашого попереднього роботодавця, коледжу або університету.

BAT свідомо не збиратиме жодної інформації про зареєстрованих користувачів цього Сайту, які не досягли вісімнадцятирічного віку. Якщо ВАТ стає відомо про надання будь-якої інформації неповнолітньою особою, така інформація негайно видаляється з інформаційних ресурсів ВАТ.

3. Кому ми передаємо вашу інформацію?

Ми передаватимемо вашу персональну інформацію іншим особам в першу чергу для того, щоб забезпечити надання вам найбільш актуальних і цікавих новин, контенту і матеріалів про події, або забезпечити нашу спроможність швидко та оперативно реагувати на будь-який запит. Якщо від вас не надійде інших інструкцій, ми можемо передавати вашу інформацію будь-якій з таких груп:

  • Будь-якій компанії групи «ВАТ». Як зазначено у цьому Повідомленні про порядок використання персональних даних, ваші персональні дані буде передано компанії групи «ВАТ», що є відповідальною за вакансію, на яку ви відгукуєтесь. Ви можете відгукуватися на кілька різних вакансій. Залежно від місцезнаходження вакансії, на яку ви вирішуєте відгукнутися, вашу персональну інформацію може бути передано іншій особі в межах або за межами Європейського економічного простору для того, щоб, наприклад, така особа могла продовжувати надавати вам будь-які рекрутингові послуги в будь-якій країні світу.
  • Вам буде цікаво дізнатися, що центром обробки персональних даних у контексті діяльності з підбору персоналу є компанія «British American GBS Recruitment SRL.», Румунія. Ця компанія здійснює обробку великого обсягу даних щодо підбору персоналу від нашого імені. Щоб зв’язатися з Посадовою особою з питань захисту даних цієї компанії, будь ласка, використовуйте контактну інформацію, вказану в кінці цього Повідомлення про порядок використання персональних даних.
  • Податковим, контрольним або іншим органам, якщо ми вважаємо, що ми повинні розкрити ці дані на вимогу закону або іншого нормативного акту (наприклад, на вимогу податкового органу або у зв’язку з будь-яким очікуваним судовим спором), або для того, щоб допомогти запобігти шахрайству або реалізувати чи захистити права і майно ВАТ або її дочірніх компаній; або гарантувати особисту безпеку працівників ВАТ, сторонніх агентів або звичайних громадян;
  • Стороннім постачальникам, які виконують від нашого імені певні функції (включаючи місцевих агентів з підбору персоналу, місцевих постачальників послуг з електронної комунікації і професійних консультантів, таких як юристи, аудитори і бухгалтери, спеціалісти у сфері технічної підтримки та ІТ-консультанти, що тестують і розробляють технологічні системи для нашого бізнесу), сторонні постачальники ІТ-послуг, залучені третіми особами за умови укладення належного договору обробки даних (або вжиття аналогічних заходів перестороги);
  • Якщо компанія групи «ВАТ» поглинає будь-яке підприємство або компанію, або таке підприємство або компанія в майбутньому поглинають таку компанію групи ВАТ, ми можемо передати ваші персональні дані новим власникам підприємства або компанії (і повідомити вас про це розкриття); та
  • Якщо у зв’язку з причинами операційного або іншого ділового характеру ВАТ приймає рішення про продаж, придбання, злиття або іншу реорганізацію підприємств в деяких країнах. Така угода може передбачати розкриття ваших персональних даних потенційним або фактичним покупцям або отримання такої інформації від продавців. У разі я подібних угод ВАТ вживає заходів з метою забезпечення належного захисту персональних даних.

Ми не передаємо, не надаємо в оренду або не торгуємо вашою інформацією з третіми особами в маркетингових або рекламних цілях.

4. Як довго ми зберігаємо вашу інформацію?

Ми не зберігатимемо ваші персональні дані довше, ніж це необхідно для цілей, у яких ми збираємо їх. Якщо ваш відгук на вакансію виявиться неуспішним, ми можемо зберігати відомості про вас і ваше резюме для того, щоб ваша інформація вже була наявною у вашому профілі. Проте ви можете видалити ваш профіль і обліковий запис у будь-який час – це залежить від вас.

Крім того, відповідно до закону ми можемо бути зобов’язані зберігати ваші дані, наприклад, у зв’язку з претензіями щодо рівних можливостей, або з метою подання або оскарження позовів. Якщо у певній юрисдикції ми маємо регуляторне або інше встановлене законом зобов’язання зберігати дані протягом певного періоду, ми виконаємо такі регуляторні вимоги щодо зберігання таких даних, наприклад, вимоги щодо ведення обліку даних про візи, які застосовуються у Великій Британії.

5. Як ми забезпечуємо безпеку вашої інформації у нас?

Ми дбаємо про захист вашої інформації. Саме тому ми впроваджуємо відповідні заходи, розроблені з метою попередження несанкціонованого доступу до ваших персональних даних і їх протиправного використання.

Ми взяли на себе зобов’язання вживати належних заходів для захисту вашої інформації, яку ми зберігаємо, від протиправного використання, втрати або несанкціонованого доступу до неї. Ми робимо це шляхом реалізації комплексу відповідних технічних та організаційних заходів, у тому числі за допомогою шифрування і планів аварійного відновлення.

На жаль, передавання інформації за допомогою будь-якого каналу в мережі Інтернет завжди несе в собі певний ризик. Якщо ви надсилаєте інформацію через мережу Інтернет, ви робите це виключно на свій власний ризик. Хоча ми докладемо всіх своїх зусиль для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати безпеку ваших даних, переданих через Інтернет.

За наявності у вас підозри щодо будь-якого протиправного використання або втрати ваших персональних даних або несанкціонованого доступу до них, негайно повідомте нас про це. Для початку, ви можете висловити занепокоєння, звернувшись до нас (використовуючи вказану нижче контактну інформацію) або скориставшись розділом «Зв’язатися з нами» цього вебсайту, а ми проведемо розслідування ситуації і якнайшвидше повідомимо вас про подальші кроки.

Якщо ви отримуєте від нас будь-які повідомлення електронною поштою, які, як ви підозрюєте, не були написані ВАТ, будь ласка, повідомте про них на таку адресу: phishing@bat.com

6. Які права маєте ви відповідно до законодавства про захист даних?

Згідно з законодавством про захист даних, ви маєте певні права відносно використання нами вашої інформації, а саме:

  • право вимагати доступу до вашої інформації, що ви можете зробити, надіславши нам повідомлення електронною поштою на адресу recruitment_dataprivacy@bat.com
  • право доповнювати або змінювати свою інформацію, якщо вона є неточною або неповною;
  • право заперечувати щодо певного використання вашої інформації в ситуаціях, коли ми керуємося нашими законними інтересами щодо обробки вашої інформації;
  • право вимагати видалення вашої інформації або обмеження її використання за певних обставин (наприклад, ви можете вимагати, щоб ми видалили вашу інформацію, якщо така інформація більше не є необхідною для цілей, у яких її було зібрано (крім випадків, коли застосовуються певні виключення);
  • право відкликати свою згоду на обробку ваших персональних даних, якщо вами було надано таку згоду;
  • право вимагати повернення інформації, яку ви надали нам, для використання у ваших власних цілях (відомо часто як право на перенесення інформації), якщо обробка даних здійснюється на підставі вашої згоди або на виконання договору; при цьому обробка здійснюється за допомогою автоматизованих засобів; та
  • право подати скаргу до Управління Комісара з питань інформації (www.ico.org.uk/global/contact-us/email/, що є опцією, доступною для фізичних осіб у Великій Британії. Щоб ознайомитися зі всіма іншими наглядовими органами ЄЕП, див., будь ласка, перелік регуляторів у сфері захисту персональних даних кожної держави-члена (включно з контактною інформацією) на такому вебсайті: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

7. Автоматизоване прийняття рішень

Ми можемо ухвалювати автоматизовані рішення для обрання особи, яку повинно бути включено до скороченого списку кандидатів для проведення інтерв’ю, за результатами процедури відсіювання резюме. Якщо ви хочете дізнатися більше про це (наприклад, про алгоритм, який використовується при прийнятті рішення, і потенційні наслідки для вас), будь ласка, зв’яжіться з нами.

8. Як зв'язатися з нами

Якщо у вас виникли будь-які зауваження або пропозиції щодо цього Повідомлення про порядок використання персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з нами, використовуючи контактну інформацію, вказану у кваліфікаційних вимогах щодо вакансії, на яку ви відгукнулися, або за адресою recruitment_dataprivacy@bat.com or data_privacy@bat.com.

9. Зміни до цього Повідомлення про порядок використання персональних даних

Ми регулярно переглядаємо це Повідомлення про порядок використання персональних даних. Повертайтеся на цю сторінку Сайту, щоб дізнатися про оновлення. Це Повідомлення про порядок використання персональних даних було востаннє оновлено 1 січня 2021 року.